Bohemia Sekt Prestige 36 brut

Bohemia Sekt Prestige 36 brut

Metoda kvašení: Tradiční kvašením v lahvi
Cukr (g/l): 7
Alkohol (% obj.): 12,5
Kyseliny (g/l): 6
Doporučená teplota podávání: 4–6 °C

Bohemia Sekt Prestige 36 získává díky 36 měsícům ležení na kvasinkách a cuvée z odrůd Chardonnay a Rulandské modré své výjimečné chuťové charakteristiky - ušlechtilé terciální tóny, patrnou mineralitu a nádech pečeného toastu. Díky tomu, si tento klenot mezi sekty vychutná každý, ale jen znalec ho dokáže ocenit.

"Tříleté ležení na kvasinkách dodává sektu ušlechtilé terciální tóny, harmonicky doplňující jeho nezaměnitelný charakter. Vyznačuje se intenzivní, svěží a příjemně strukturovanou perzistencí."
David Král, trojnásobný držitel titulu Sommelier roku ČR
Lenka Vzorová - Someliér