
Bohemia Sekt Prestige brut
Metoda kvašení: | tradiční kvašením v lahvi |
---|---|
Cukr (g/l): | 8,5 |
Alkohol (% obj.): | 13,0 |
Kyseliny (g/l): | 7 |
Doporučená teplota podávání: | 4–6 °C |
Výjimečný a elegantní sekt se vyrábí tradiční metodou kvašení v lahvi s dobou ležení na kvasinkách 15-18 měsíců. Zamilujete si ho hlavně kvůli jeho nezaměnitelné chuti, příjemně zelenkavě zlatavé barvě a jemnému dlouhotrvajícímu perlení. Přestavuje harmonické spojení jakostních odrůdových vín z vybraných vinic jižní Moravy.
Ryzlink rýnský dodává bohatou vůni a pikantní kyselinku, Rulandské bílé extraktivní tóny v chuti a Ryzlink vlašský doplňuje svěžest. Díky těmto charakteristikám získal také zlatou medaili na prestižní přehlídce Salon vín 2017 a dostal se tak mezi sto nejlepších českých vín pro tento rok.
