Bohemia Sekt Prestige brut

Bohemia Sekt Prestige brut

Metoda kvašení: tradiční kvašením v lahvi
Cukr (g/l): 8,5
Alkohol (% obj.): 13,0
Kyseliny (g/l): 7
Doporučená teplota podávání: 4–6 °C

Výjimečný a elegantní sekt se vyrábí tradiční metodou kvašení v lahvi s dobou ležení na kvasinkách 15-18 měsíců. Zamilujete si ho hlavně kvůli jeho nezaměnitelné chuti, příjemně zelenkavě zlatavé barvě a jemnému dlouhotrvajícímu perlení. Přestavuje harmonické spojení jakostních odrůdových vín z vybraných vinic jižní Moravy. Ryzlink rýnský dodává bohatou vůni a pikantní kyselinku, Rulandské bílé extraktivní tóny v chuti a Ryzlink vlašský doplňuje svěžest. Díky těmto charakteristikám získal také zlatou medaili na prestižní přehlídce Salon vín 2017 a dostal se tak mezi sto nejlepších českých vín pro tento rok.

"Bohemia Sekt Prestige brut si vychutnáte s kozími sýry, parmskou šunkou a také s pokrmy z mořských plodů a ryb. Skvěle se osvědčí také jako aperitiv."
David Král, dvojnásobný držitel titulu Sommelier roku ČR
Lenka Vzorová - Someliér