Bohemia Sekt Prestige Chardonnay brut

Bohemia Sekt Prestige Chardonnay brut

Metoda kvašení: tradiční kvašením v lahvi
Cukr (g/l): 8
Alkohol (% obj.): 13,0
Kyseliny (g/l): 7
Doporučená teplota podávání: 4–6 °C

Bohemia Sekt Prestige Chardonnay brut, který se vyrábí tradiční metodou kvašení v lahvi a na kvasinkách leží 15-18 měsíců, si vás podmaní zejména velmi jemným perlením, kdy se po obvodu hladiny tvoří bohatá koruna, a elegantní vůní s výrazným aroma citrusového a sadového ovoce s tóny bílých květů. Svoji chuť staví na odrůdě Chardonnay, a je tak šťavnatá, medově hebká a připomíná sušené ovoce. Díky těmto charakteristikám získal tento sekt vloni zlatou medaili na mezinárodní soutěži Vinalies International v Paříži. Zlatem ho ocenili také porotci klání San Francisco IWC 2016.

"Bohemia Sekt Prestige Chardonnay brut se Ideálně hodí k jemným úpravám kuřecího masa, smetanových polévek a omáček."
David Král, dvojnásobný držitel titulu Sommelier roku ČR
Lenka Vzorová - Someliér

Kde mohu ochutnat v Praze

Kde mohu ochutnat v Brně

Kde mohu ochutnat v Plzni

Kde mohu ochutnat v Ostravě

Kde mohu ochutnat v Jihlavě

Kde mohu ochutnat v Třebíči

Kde mohu ochutnat v České Lípě

Kde mohu ochutnat v Českých Budějovicích

Kde mohu ochutnat v Horažďovicích

Kde mohu ochutnat v Hradci Králové

Kde mohu ochutnat v Chotěboři

Kde mohu ochutnat v Chotovinách

Kde mohu ochutnat v Jičíně

Kde mohu ochutnat v Klatovech

Kde mohu ochutnat v Liberci

Kde mohu ochutnat v Litoměřicích

Kde mohu ochutnat v Loučni

Kde mohu ochutnat v Mariánských Lázních

Kde mohu ochutnat ve Slaném

Kde mohu ochutnat v Třeboni