Bohemia Sekt Prestige rosé brut

Bohemia Sekt Prestige rosé brut

Metoda kvašení: tradiční kvašením v lahvi
Cukr (g/l): 9
Alkohol (% obj.): 12,5
Kyseliny (g/l): 7
Doporučená teplota podávání: 4–6 °C

Růžový sekt plný energie a hravosti vyráběný tradiční metodou kvašením v lahvi ležel na kvasinkách 12-15 měsíců. Upoutá příjemnou lososovou barvou, jemným dlouhotrvajícím perlením a svěží lehkou a ovocnou chutí. Ve vůni pak zaujmou tóny lesních jahod a malin. Jeho cuvée v sobě nese typické znaky odrůd Rulandské modré, Frankovka a Zweigeltrebe.

"Bohemia Sekt Prestige rosé brut se nebojte podávat k rybám na grilu nebo krevetám, exkluzivní kombinaci tvoří s lososem nebo tuňákem. Nápaditou kombinaci tvoří taktéž se zeleninovými saláty a čerstvým ovocem."
David Král, trojnásobný držitel titulu Sommelier roku ČR
Lenka Vzorová - Someliér

Kde mohu ochutnat v Praze

Kde mohu ochutnat v Brně

Kde mohu ochutnat v Plzni

Kde mohu ochutnat v Ostravě

Kde mohu ochutnat v Domažlicích

Kde mohu ochutnat v Chomutově

Kde mohu ochutnat v Klatovech

Kde mohu ochutnat v Liberci

Kde mohu ochutnat v Litoměřicích

Kde mohu ochutnat ve Slaném

Kde mohu ochutnat ve Veselí nad Lužnicí