Chateau Belveder doux

Chateau Belveder doux

Metoda kvašení: tradiční kvašením v lahvi
Cukr (g/l): 52
Alkohol (% obj.): 12,5
Kyseliny (g/l): 5,5
Doporučená teplota podávání: 4–6 °C

Chateau Belveder doux se pyšní sytou granátovou barvou, která vzniká z výjimečného cuvée odrůd Frankovka a Svatovavřinecké. Vaše smysly přiláká vůní lesního ovoce, v pozadí doplněnou decentním aroma marmelády. Jeho chuť je překvapivě osvěžující, marmeládově sladká, v dochuti se objevuje příjemná kyselinka.

"Vlastnosti tohoto sektu vyniknou nejlépe v kombinaci s dezerty, lesním ovocem a čokoládou. Neméně dobře se však hodí také ke grilovanému tmavému masu v pikantní marinádě."
David Král, dvojnásobný držitel titulu Sommelier roku ČR
Lenka Vzorová - Someliér