Chateau Radyně extra brut

Chateau Radyně extra brut

Metoda kvašení: tradiční kvašením v lahvi
Cukr (g/l): 5
Alkohol (% obj.): 13,0
Kyseliny (g/l): 7
Doporučená teplota podávání: 4–6 °C

Jiskrný sekt je nejdéle nepřetržitě vyráběný sekt v České republice a potěší hlavně milovníky bublinek, kteří dokážou ocenit velmi suchá šumivá vína. Vzniká tradiční metodou kvašení v lahvi a vyniká dokonalou harmonií a perzistencí chuti. Chateau Radyně extra brut získal například zlatou medaili na degustační soutěži Král vín 2016 nebo stříbro ze Salonu vín ČR 2016.

"Chateau Radyně se hodí nejen jako aperitiv ke všem pokrmům, ale také k zeleninovým předkrmům a mořským plodům."
David Král, dvojnásobný držitel titulu Sommelier roku ČR
Lenka Vzorová - Someliér

Kde mohu ochutnat v Praze

Kde mohu ochutnat v Brně

Kde mohu ochutnat v Plzni

Kde mohu ochutnat v Ostravě

Kde mohu ochutnat v Ostravici

Kde mohu ochutnat v Jihlavě

Kde mohu ochutnat v Třebíči

Kde mohu ochutnat v Domažlicích

Kde mohu ochutnat v Horažďovicích

Kde mohu ochutnat v Hradci Králové

Kde mohu ochutnat v Chomutově

Kde mohu ochutnat v Chotovinách

Kde mohu ochutnat v Klatovech

Kde mohu ochutnat v Litoměřicích

Kde mohu ochutnat v Loučni

Kde mohu ochutnat v Mostě

Kde mohu ochutnat v Táboře

Kde mohu ochutnat v Teplicích

Kde mohu ochutnat ve Veselí nad Lužnicí