Chateau Radyně extra brut

Chateau Radyně extra brut

Metoda kvašení: tradiční kvašením v lahvi
Cukr (g/l): 5
Alkohol (% obj.): 13,0
Kyseliny (g/l): 7
Doporučená teplota podávání: 4–6 °C

Jiskrný sekt je nejdéle nepřetržitě vyráběný sekt v České republice a potěší hlavně milovníky bublinek, kteří dokážou ocenit velmi suchá šumivá vína. Vzniká tradiční metodou kvašení v lahvi a vyniká dokonalou harmonií a perzistencí chuti. Chateau Radyně extra brut získal například zlatou medaili na degustační soutěži Král vín 2016 nebo stříbro ze Salonu vín ČR 2016.

"Chateau Radyně se hodí nejen jako aperitiv ke všem pokrmům, ale také k zeleninovým předkrmům a mořským plodům."
David Král, dvojnásobný držitel titulu Sommelier roku ČR
Lenka Vzorová - Someliér