Hubert de Luxe doux

Hubert de Luxe doux

Metoda kvašení: tradiční kvašením v lahvi
Cukr (g/l): 67–79
Alkohol (% obj.): 6–8
Kyseliny (g/l): 67–79
Doporučená teplota podávání: 9–10 °C

Příjemně sladký sekt je unikátní svým nižším obsahem alkoholu a výrazným muškátovým buketem. Jeho cuvée se skládá z odrůd Irsai Oliver, Muškát Ottonel a Muškát moravský a nejen na Slovensku je oblíbený zejména pro svoje bohaté perlení a vyváženou chuť.

"Tento sladký sekt se skvěle snoubí s ovocnými saláty, sladšími úpravami masa a dezerty. Vynikající je též v kombinaci se sýry s ušlechtilou modrou plísní."
David Král, dvojnásobný držitel titulu Sommelier roku ČR
Lenka Vzorová - Someliér