Mionetto Prosecco D.O.C. Extra Dry

Mionetto Prosecco D.O.C. Extra Dry

Metoda kvašení: Charmat
Cukr (g/l): 14–17
Alkohol (% obj.): 11
Kyseliny (g/l): 5,5–6,5
Doporučená teplota podávání: 6–8 °C

Špičkové Prosecco apelace D.O.C.Treviso v kategorii Extra Dry. Vyniká svou svěžestí, jemným dlouhotrvajícím perlením a svěží chutí s tóny jablka a citrusu. Mionetto je od roku 1887 symbolem kvalitního Prosecca a v současnosti je nejoblíbenějším Proseccem v italské gastronomii.

"Toto prosecco bude příjemným společníkem k rybám s pečivem, ale vychutnáte si ho s širokou škálou jídel a moučníků."
David Král, trojnásobný držitel titulu Sommelier roku ČR
Lenka Vzorová - Someliér