Sektival 2017

Přes jedenáct set návštěvníků si ve čtyřiačtyřiceti restauracích v Praze, Brně, Ostravě a Plzni vychutnalo snoubení lahodných sektů s výborným jídlem nebo vyzkoušelo rozmanité chutě šumivého vína.  

Novinka Sektivalu 2017: Tapas


Milovníci sektů a vybraných pokrmů mohli v restauracích ochutnat pětichodové menu, ke kterému osobně vybral šumivá vína David Král, dvojnásobný mistr České republiky v sommelierství. Velmi populární však byly také tapas, menší degustační porce vynikajících jídel, servírované vždy se sklenkou různého sektu.


Pestrý výběr z Čech i zahraničí


V rámci Sektivalu 2017 si mohli návštěvníci restaurací dopřát více než 25 druhů šumivých vín z českých i zahraničních vinařství. Hvězdou bylo bezpochyby pravé šampaňské Alfred Gratien classique brut, vyráběné v „hlavním městě šampaňského,“ francouzském Épernay.